Landsholdspausen gavnede uden tvivl de spillere hos Frederikshavn White Hawks, der havde døjet med henholdsvis skader og sygdom. Det var bare ikke til at se, da man forleden gæstede Ørneborgen i Herlev og måtte se sig slået 2-0. Høgene var ineffektive, og der kan ikke pilles meget ved den sejr, som Herlev Eagles fik hentet hjem.

Fredag aften spiller høgene så hjemme i Nordjyske Bank Arena, og det må meget gerne blive til en revanche. På to fronter faktisk. Det giver sig selv, at man ikke kan være tilfreds med at tabe til et Herlev-hold, som man ellers har haft krammet fornuftigt på både i år og over tid. Så alene af den grund skal man rejse sig. White Hawks har dog også revanche til gode mod SønderjyskE, som faktisk er den modstander, man senest har mødt på hjemmebane. Umiddelbart inden landsholdsbreaket mødtes de to hold i Danmarks nordligste hockeyhal, og her vandt Mario Simionis tropper en forholdsvis sikker sejr.

Mikkel Bertelsen fik comeback i Herlev, og der er forhåbninger om, at der i en snarlig fremtid kan siges det samme om Aleksandr Bumagin. Bliver det i morgen? Time will tell.

Frederikshavn White Hawks – SønderjyskE spilles fredag klokken 19.30.


Kampmagasinet Pucken om dagens kamp VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Frederikshavn