Det gik ikke for Frederikshavn White Hawks, da man fredag aften tog imod SønderjyskE hjemme i Nordjyske Bank Arena. William Haag, Charlie Combs og hvad de ellers hedder på Mario Siminios nykonstruerede hold viste sig at være en alt for stor mundfuld for høgene, og der kan ikke indvendes det fjerneste mod nederlaget på 0-4.

Men et slag er tabt, og det er tid til at vinde et nyt. Allerede mandag aften får kaptajn Jesper Jensen og holdkammeraterne mulighed for igen at smage sejrens sødme. Rødovre Migthy Bulls byder indenfor i Rødovre Skøjte Arena til en kamp, der på mange måder kan være sæsondefinerende. Rødovre har tabt sine to første kampe med henholdsvis 5-2 til SønderjyskE og 7-1 til Odense, og foreløbig ser det altså ud til, at Mighty Bulls lever op til de forventninger, de fleste har haft til dem inden turneringens start. Rødovre er tippet til at ligge langt nede i tabellen, og flere har dem til at være det hold, der præcis ikke når med i slutspillet.

Men det er nok ikke ved siden af at forestille sig, at man hos Mighty Bulls selv ser anderledes på tingene, og et af de hold, man sikkert regner med at kunne måle sig med, må være White Hawks. Derfor er der i mine øjne mere end bare tre point på spil. En sejr til høgene vil sætte Rødovre af - i et stykke tid i hvert fald – men der tilføjes i givet fald også vigtig kapital til selvtillidskontoen. Den er i øvrigt ikke uvæsentlig at have et ekstra øje på, når nu vi ved, at White Hawks i år stiller med et ungt og noget uprøvet hold. Mario Simioni – som jeg talte med forleden – kaldte White Hawks et momentumhold, og med det mente han et hold, der kan spille rigtigt godt, når tingene går den rigtige vej, men som også har evnen – hvis man kan kalde den det – til at falde sammen, når det ikke fungerer. Det handler om det første mål, sagde Simioni ved den lejlighed.

Mandag aften må White Hawks yderst gerne få det første mål, og det ville passe fint ind i frederikshavnske hockeyfans´ planer, at høgene ville kunne forlade Storkøbenhavn med årets anden sejr. Kampen spilles klokken 19.00. Du kan se hele opgøret på TV2 Play, og du får et fyldigt referat af løjerne på sitet her straks efter sidste dommerfløjt.

 

 


White Hawks kom tilbage på sporet i Rødovre med en 2-1 sejr VIDEO: Mads Falborg Iversen