Det blev desværre til et nederlag, da Frederikshavn White Hawks lørdag eftermiddag tog imod Esbjerg Energy. Høgene spillede egentlig en fornuftig kamp, men måske især forsvarsmæssigt. Det er i orden at lukke et enkelt mål ind mod et hold af Esbjergs kaliber, til gengæld kan man synes, at de kneb fremad banen.

Allerede tirsdag aften får frederikshavnerne dog muligheden for at revanchere sig. Jari Pasanens tropper skal på den for dem længst mulige tur i Metal Liga-regi, når Rungsted Seier Capital står på menuen. White Hawks kan med nogen ro i sindet kigge nedad i tabellen og forvisse sig om, at der er skabt et fornuftigt forspring til nummer fem. Derfor bør ambitionen være at forbedre den nuværende position, og så vil det passe fint med en sejr over Marcus Olsson og hans holdkammerater hos de forsvarende danske mestre.

Rungsted har ikke haft den bedste sæson. Den øjeblikkelige 7. plads i ligaen afføder ikke respekt, og man er hele 16,5 point efter White Hawks. Ikke desto mindre har Seier Capital vundet de to seneste opgør mod White Hawks. Det blev 4-1 hjemme i Bitcoin Arena til Seier Capital i novembermødet mellem de to, og et par dage efter gentog de såmænd bedriften og vandt 3-2 i Frederikshavn.

Snart får vi et svar på, hvilke Metal Liga-spillere landstræner Heinz Ehlers vil have med til Kina. Med lidt held kan et par høge-spillere se frem til Ehlers´ telefonopkald, og helt givet er det i hvert fald, at der vil være skuffelse at spore hos dem, der fravælges. Det ved vi faktisk mere om tirsdag, hvor holdet efter sigende bliver offentliggjort.

Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks spilles tirsdag klokken20.15.


Information til alle sæsonkortholdere (UNLIMITED) Video: White Hawks - Energy