Vi har ventet længe og nu ser det ud til at lysne. Pr. 16/1 trådte nye restriktioner i kraft som gør det muligt at vi igen kan have tilskuere i hallen.

Information til alle sæsonkortholdere (UNLIMITED)

Vi har ventet længe og nu ser det ud til at lysne. 
Pr. 16/1 trådte nye restriktioner i kraft som gør det muligt at vi igen kan have tilskuere i hallen.

Dog er det med et begrænset antal tilskuere og vi kan derfor glædeligt medbringe at vi kan have op til 1500 siddende tilskuere.
De 1500 pladser er forholdsvist reserveret til sæsonkortholdere indtil Torsdag kl. 16.00. Herefter vil pladserne blive sat til salg til tilskueren uden sæsonkort. 

 

Vi gør opmærksom på at følgende restriktioner er gældende fra d. 16. januar til og med d. 4. februar.

  • Tilskuere skal fremvise gyldigt Coronapas.
  • Tilskuere skal bære mundbind indtil man sidder ned på sin på gældende plads og når man bevæger sig til og fra Barer/toiletter og lignende.
  • Det er kun tilladt at have siddende tilskuere. Stående tilskuere er ikke tilladt og de som normalt står op, skal derfor tage plads på stolerækkerne. Der er ikke afstandskrav for siddende publikum i Nordjyske Bank Arena.
  • Nordjyske Bank Arena skal være sektionsopdelt, derfor er det vigtigt at være opmærksom på hvilken sektion man har plads i, da dette afhænger af hvilken indgang man skal benytte. Info til sæsonkortholdere med ståplads:

For de som har ståplads sæsonkort, så skal der hentes en billet til siddeplads for at få adgang.
Dette gør du på www.shop.whitehawks.dk eller via appen ’’metalligaen’’

Har du ikke booket en siddeplads inden torsdag kl. 16.00, vil de resterende pladser blive sat til salg, til tilskueren uden sæsonkort. 

Info til sæsonkortholdere med siddeplads:

For de som har sæsonkort med siddeplads, skal der ikke hentes billetter. Disse pladser er reserveret til jer og kan kun benyttes hvis dit sæsonkort lånes ud til andre( sæsonkortet kan kun lånes ud til brugere på appen ''Metalligaen''


Har du sæsonkort med siddeplads, men er forhindret i at komme så ser vi meget gerne at du sender en mail til Katrine@elitenord.dk, så frigiver vi din plads til så der er en ekstra plads til den stående sæsonkortholder.Info til Erhvervsklub

Kan ses i udsendt mail.Har du nogle spørgsmål til ovenstående eller har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte Katrine pr. mail.: katrine@elitenord.dk 


White Hawks tabte 4-1 i Hørsholm White Hawks besøger de danske mestre