Den lettiske forward Kirils Galoha fortsætter i Frederikshavn White Hawks indtil årsskiftet.

Kirils Galoha har gjort et rigtig fint indtryk i de første fem aftalte kampe, hvor han har bidraget med stor fight, mål og assister. Kirils har stor spilforståelse, og har derfor kunne tilpasse sig spillestilen ret hurtigt, og vi tror hans potentiale er endnu større end vi har set hidtil.

Grundet skadessituationen med langvarige skader i White Hawks, har vi derfor valgt at forlænge aftalen med Kirill frem til nytår, og det er begge parter glade for.

De mange skader har også betydet ekstra spilletid til mange spillere, og det slider på spillerne i længden, hvorfor det giver god mening at styrke bredden på holdet.

Heldigvis vendte Nikolaj Krag tilbage efter sin skade i sidste uge, men senest udgik Tadeas Galansky fredag aften i Herning, og vi forventer ikke tjekken tilbage på is før efter landsholdspausen midt i november.

Christian Mieritz har ikke spillet siden kampen i Odense for en måned siden. Mieritz er begyndt at træne med, og der er forhåbninger om at se ham i kamp inden længe.

Mikkel Bertelsen har endnu sin sæsondebut til gode, efter en skade gjorde ham ukampdygtig. Mikkel gør gode fremskridt, men vi forventer der går en til to måneder før vi ser ham i kamp igen.

Mads Larsen blev skadet i begyndelsen af lokalopgøret i Gigantium mod Aalborg Pirates, og har gennemgået en operation af sin skulder. Udsigterne var 4-6 mdr udenfor, men det lader til at Mads er sluppet lidt billigere. Vi er dog usikre på hvornår han igen er kampdygtig, så et par måneder mere udenfor er nok det mest sandsynlige.

Alex Bumagin blev slemt knæskadet i en af grundspillets sidste kampe i sidste sæson, hvor han lå og vred sig i smerte på isen i Frøs Arena i Vojens. De første bulletiner lød på at han er tilbage i løbet af december, og den tidsplan ser ud til at holde. Indtil da er Bumagin en del af trænerteamet, og assisterer Jari Pasanen og Henrik Christiansen.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


White Hawks skal holde fast i formen mod Rødovre White Hawks går til stålet og knækker cancer