Det er nok ikke for meget sagt, at den næste tid i Metal Ligaen bliver neglebidende spændende. I hvert fald er det tilfældet, hvis man holder med Frederikshavn White Hawks. Høgene ligger sidst i tabellen, og man har et meget svært program tilbage. Blandt andet venter der fem udekampe, og her har White Hawks været ret dårlige i år, må vi være ærlige at sige.

Onsdag aften skal Patric Weners mandskan så en tur til Hørsholm Skøjtehal for at møde Rungsted Seier Capital. White Hawks vinder ikke tit i Nordsjælland. Sidst det skete var i januar 2023, og i det hele taget har Seier Capital været en hård nød at knække for frederikshavnerne på det seneste. Rungsted har vundet 4 af de sidste 5 indbyrdes opgør, og på hjemmebane har de haft for vane at vinde ret stort over White Hawks. I denne sæson har høgene eksempelvis tabt 4-1 og 8-1 i Bitcoin Arena, så det ligner på forhånd en svær opgave.

Men der skal point på kontoen. Det er betingelserne, hvis man gerne vil med i det kommende slutspil. Rødovre Mighty Bulls – som også aspirerer til at tage den sidste slutspilsplads – er et enkelt point foran White Hawks, og spiller i øvrigt i skrivende stund (eller her kort efter sidste punktum i denne artikel er sat) hjemme mod Esbjerg. Set med frederikshavnerøjne må det meget gerne blive til en Esbjerg-sejr. Og efter onsdagens kamp mod Rungsted kan White Hawks i øvrigt se frem mod endnu sværere modstand, når man efter tur møder SønderjyskE – det er hjemme i Nordjyske Bank Arena på fredag – Herning Blue Fox ude på tirsdag og Aalborg Pirates ude næste fredag. Så forstår de fleste vel, hvordan et svært program ser ud.

Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks spilles onsdag klokken 19.00.


White Hawks tabte til Rungsted GOALSHOW: Se målene fra Frederikshavn-Herlev