Det var lige ved og næsten for Frederikshavn White Hawks, da man onsdag aften tog imod Aalborg Pirates. Høgene førte midt i tredje periode med 4-2, og retteligt set så burde man have lukket kampen. Men Pirates dominerede ret stort i den sidste halvdel af kampen, og i løbet af de sidste 10 minutter af den sidste periode fik de udlignet til 4-4. Siden vandt aalborgenserne straffeslagene og tog altså det ekstra point.

Om få timer er der returopgør i Aalborg, og her skal Jesper Jensen og hans holdkammerater forsøge at bygge videre på de lyspunkter, der var i opgøret i Nordjyske Bank Arena. Effektiviteten var blandt andet ret god. Så mange chancer tillod Pirates nemlig heller ikke, men White Hawks var vakse ved havelågen i flere afgørende situationer, og det gav altså de fire kasser.

White Hawks spillede egentlig en udmærket kamp, men et par spillere stak ud. Set fra min stol var især Mads Larsen og Mathias Seldrup gode. Larsen er kommet stærkt tilbage efter sin skade, og han viste igen i går, at han er et stærkt angrebsvåben at råde over. Det gælder i det etablerede spil, og det gælder især i powerplay. Mathias Seldrup måtte tage imod mange skud – det må man, når man møder Aalborg Pirates – men han kom i vejen for meget og viste igen, at han er en dygtig keeper.

Aftenens opgør tegner til igen at blive tæt, og selv om Pirates denne gang har hjemmebanefordelen, så har høgene bestemt en chance for at få noget med hjem. Det kræver igen et stort forsvarsarbejde og en vågen keeper. Meget tyder på, at Tadeas Galansky står i aften, men det ved kun Jari Pasanen.

Aalborg Pirates – Frederikshavn White Hawks spilles klokken 20.15. Du kan se hele opgøret på TV2 Play.