Man vælger selv sin tilgang til livet. Her kommer én: Frederikshavn White Hawks har ikke tabt i ordinær tid i de seneste to kampe. Overtid ude mod Herning og overtid hjemme mod SønderjyskE har på det seneste givet mere optimisme hos høgene, og det er et spørgsmål om tid, inden den første rene sejr dukker op.

Mandag aften – ja, du læste faktisk rigtigt, mandag aften – er White Hawks igen i ilden. Odense Bulldogs er modstanderen, og selv om meget peger i en bedre retning for frederikshavnerne, så er Odense på ingen måde en ønskemodstander. Bulldogs har de seneste år gjort det slemme ved White Hawks, og fynboerne har således vundet de seneste 8 indbyrdes opgør, og alene de sidste 6, der er afviklet i Nordjyske Bank er endt med udesejr. Jeg har tidligere været inde på, at Aalborg Pirates har ejet arenaen i Frederikshavn, men Odense Bulldogs gør dem rangen stridig.

Coach Patric Wener skiftede forleden ud på anførerposten. Christopher Frederiksen skal ikke længere varetage det erhverv. I stedet er Daniel Baastrup Andersen udset til at gå forrest for høgene. Christopher Frederiksen har ikke præsteret på sit vante høje niveau, det må man være ærlig at sige. Nu får han lejlighed til i højere grad at koncentrere sig om sit eget spil, og forhåbentlig er det lige præcis det, der skal til. White Hawks har brug for en Frederiksen, der leverer på sit højeste, og vi ved jo alle, hvor stor en værdi han så har for sit hold.

White Hawks har været en hårsbredde fra den første sejr ved flere lejligheder. Hvem husker ikke det forsmædelige nederlag til Herning, der kom efter en udligning i absolut sidste sekund. Sidste uge – denne gang i Herning – var den gal igen. Høgene foran, men Blue Fox kunne udligne til sidst. Det har med andre ord været så tæt poå, som det kunne komme, men række hele vejen har høgene endnu ikke kunnet. Mandag aften kunne det være fint med endelig at få slettet nullet ud for sejre.

Frederikshavn White Hawks – Odense Bulldogs spilles mandag klokken 19.00.


Video: Mads Falborg Iversen Indkaldelse til generalforsamling