Det går strygende for Frederikshavn White Hawks i øjeblikket. For nogle få uger siden var høgene isoleret i Metal Ligaens bund, og de fleste havde mere end svært ved at forestille sig, at det skulle blive til slutspil i Frederikshavn i denne sæson.

Men så har pokker taget ved Patric Weners mandskab, og nu har man sat en serie på 6 sejre sammen. Det er der kun to andre hold i ligaen, der har gjort denne sæson. Herning havde en serie på 8 i træk, og Esbjerg noterede 6 sejre i træk i begyndelsen af ligaen. Søndag eftermiddag spiller White Hawks så i SønderjyskE, og det giver altså mulighed for nummer 7.

De gode resultater har betydet, at sidstepladsen er blevet overladt til Rødovre, og med en sejr mod SønderjyskE overhaler man også Herlev og vil ligge nummer 7. I givet fald er der heller ikke langt – sølle 6 point – til Rungsted og Esbjerg, der ligger henholdsvis nummer 6 og 5. Det er med andre blevet meget mere interessant at følge White Hawks, end det var for bare kort tid siden. Du skal naturligvis holde dig opdateret, og her på sitet får de seneste nye indtryk fra dit yndlingshold. I morgen handler det eksempelvis om et digert og fyldigt referat af opgøret mod SønderjyskE.

SønderjyskE – Frederikshavn White Hawks spilles søndag klokken 15.00.


43 skud i Vojens, var ikke nok til point. Høgene tabte fortjent med hele 7-2 GOALSHOW: Se målene fra Frederikshavn-Rødovre