Det var tæt på et stort comeback mod slutningen af kampen, men trods et spillemæssigt overtag, tog hjemmeholdet sejren. Fortjent nok, set over 60 minutters hockey, men trods alt positive ting at tage med hjem i bussen, selvom de tre point blev i det nordsjællandske.

Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks 4-1 (1-0,2-0,1-1)

Der kom ikke point med hjem fra Hørsholm denne mandag aften i det sneklædte Danmark, hvor White Hawks ellers i tredje periode lagde an til et stærkt comeback. Desværre blev det kun til en enkelt scoring, selvom der var optræk til flere. Derfor kunne man roligt kalde det fortjent at hjemmeholdet løb med sejren, men White Hawks kunne bestemt se sig i spejlet efter opgøret.

Stor Rungsted indledning mod Galansky buret, hvor hjemmeholdet de første fem minutter nærmest var ene om at have pucken. Flere løse chancer blev det til, og Lucas Andersen havde den største mulighed, hvor tjekken i kassen måtte op med en stærk redning.

Den store Rungsted dominans var også begunstiget af et tidligt powerplay, hvor Robin Johansson måtte til afkøling, men heller ikke her lykkedes det hjemmeholdet at bringe sig foran.

Vendelboerne fik momentvis sat noget op foran Östlund i hjemmeholdets mål, men den helt store chance kom aldrig i perioden.

Den store chance burde Rungsted heller ikke have fået, der endte med at de bragte sig foran 1-0. White Hawks fik ikke pucken ud over blå linje, selvom man havde god kontrol over det, og så kunne farlige Maksim Popovic relativt enkelt tage pucken med sig, og med en solid afslutning, udplacerede han en chanceløs Galansky.

Ikke flere scoringer i første periode, men vi skulle kun 46 sekunder ind i anden, før Rungsted havde fordoblet føringen. Malte Setkov fandt en fri Matthias Asperup ved bagerste stolpe, og han kunne sende skiven ind over målstregen. Ikke den bedste start på anden periode, hvor høgene generelt havde det svært.

Det blev også 3-0, da Gustav Green opsnappede en løs puck, som høgenes defensiv slet ikke fik set og ekspederet væk. Ærgerligt mål at give væk kun seks minutter inde i midterperioden.

Det var ikke meget der indtil nu var lykkedes rent offensivt for White Hawks, og en Brinkman afslutning ramte desværre Jonas Jakobsen i hovedet. Det så grimt ud, men Jakobsen var heldigvis relativt hurtig på isen igen.

Det blev bedre, og flere gode angreb blev sat sammen fra vendelboernes side. Men igen manglede den helt store chance, der kunne bringe høgene tilbage i opgøret. Der blev dog kæmpet af et godt hjerte, og man blev stærkere og stærkere som kampen skred frem.

Det blev endnu bedre i tredje periode, hvor White Hawks kom ud som nogle der troede på et stort comeback. Man lagde et tungt pres på Rungsted defensiven i flere perioder, og der kom også enkelte chancer. Med otte minutter igen fik hjemmeholdet en afventende udvisning i angrebszonen, og så var der kontramulighed til White Hawks. Det udnyttede Mikkel Bertelsen, der sendte skiven akkurat lige over målstregen, inden Östlund fik den ekspederet væk. Men mål var der, og otte minutter til at lave et stort comeback.

Stor mulighed for ny reducering med fem minutter igen, da høgene kom i en ny kontra. Daniel Baastrup var tæt på, men Rungsted keeperen var i vejen. Der var chancen der virkelig for at skabe spænding for alvor. Med tre minutter igen var Mikkel Bertelsen tæt på at blive dobbelt målscorer, men Östlund var igen stærk.

Fremragende tredje periode af Frederikshavn, og havde de da bare haft den energi de første 40 minutter, så havde der været point med hjem i bussen. Det kom der ikke, da White Hawks naturligt nok skulle satse hele butikken med Galansky ud til sidst. Det lykkedes ikke som håbet, og Rasmus Andersson kunne gøre det til 4-1 i tomt bur.

Ærgerligt nederlag, selvom der ikke kunne siges noget til Rungsted sejren, set over 60 minutter. En skidt første periode, en bedre anden, og en rigtig god tredje periode, var ikke nok for Patric Weners tropper, der nu kan se frem til en lille uges pause, inden SønderjyskE på søndag gæster Nordjyske Bank Arena.

 

 

 


White Hawks skal sætte en prop i mod SønderjyskE White Hawks tager på langfart og møder Rungsted Seier Capital.