Frederikshavn White Hawks spiller lørdag aften mod Rødovre Mighty Bulls, og det ligner på forhånd en kamp, som kan blive svær. Godt nok ligger frederikshavnerne i den sjove ende af tabellen, mens Rødovre ligger allersidst og har tabt de seneste mange kampe, men ugen har budt på en trænerrokade hos vestegnsklubben. Thor Dresler er skiftet ud med en gammel kending i Magnus Sundquist, og den slags har det med at give et hold et stort boost.

Hos White Hawks skulle der efter planen være comeback til Christian Mieritz. Mieritz har været ude i en længere periode efter en tackling, der gav en mindre hjernerystelse. Nu er symptomerne væk, og Mieritz er klar til at genindtræde i backlinjen hos høgene. Det giver naturligvis coach Jari Pasanen et ekstra kort at spille, og forventeligt kan det give nogle flere pauser til især Eemeli Räsänen, som der har været trukket store veksler på.

Og så handler det ellers om at holde fast i en form, der er ret god. White Hawks har samlet masser af point sammen på det seneste, og man har vist sig ret svære at slå. Men spillemæssigt har pilen også peget opad, og det har set stadigt mere solidt ud. Her til aften har Herning Blue Fox erobret Metal Ligaens førsteplads tilbage Det skete efter en overtidssejr i Aalborg. Men White Hawks har smagt sødmen ved at agere duks, og man kan igen sætte sig øverst i stillingen, hvis man får point i Rødovre. Det må meget gerne blive til tre af slagsen.

Rødovre Mighty Bulls – Frederikshavn White Hawks spilles lørdag aften klokken 19.00.


Kampflytning PRESSEMEDDELELSE: Galoha på kontrakt frem til årsskiftet