Et effektivt og indimellem velspillende Frederikshavn White Hawks rejste sig her til aften på bedste vis, da man hentede en usvigelig sikker 6-1 sejr over Odense Bulldogs

Det var ellers Odense, der sad på det meste i kampens indledning. White Hawks havde nok at gøre med at forsvare sig, og det blev kun til nogle få kontramuligheder. Én af dem tilfaldt Jesper Jensen, der blev hægtet så meget, at dommeren dømte straffeslag. Det tog Jensen selv, men hans afslutning blev for svag of reddet af Ludvig Adamsen i Odense-buret. Efter knap 9 minutters spil kom høgene alligevel foran Eemeli Räsänen sendte et trækskud afsted fra blue line, og det fik lov til at gå hele vejen. Føringen holdt sig nogle minutter, men så udlignede Mathias Mølgaard – den tidligere høg – efter en sekvens, hvor Jeppe Vinther skød i skinnen på Mølgaard og gav denne en friløber.

Der var kun spillet fem minutter af den anden periode, da Mark McNeill åbnede sin White Hawks-scoringskonto. Og da Jeppe Vinther efter 12 minutters spil fik gjort sin skade god igen og scoret til 3-1, anede man hvor det bar hen. Odense tabte langsomt pusten, og White Hawks sad nu på det meste af spillet.

Det mest bemærkelsesværdige ved kampen var i og for sig, at Lucas Andersen IKKE fik scoret. Den gode Andersen har ellers været denne Metal Liga-starts åbenbaring med mål i samtlige kampe, men i dag tog han altså en pause. Det gjorde nu heller ikke det store, for med yderligere tre scoringer i løbet af de sidste tyve minutter, cementerede White Hawks storsejren. Eemeli Räsänen sendte endnu et trækskud på kassen og ind i den, Christoffer Frederiksen gjorde det kort efter til 5-1, og endelig benyttede Mark McNeill lejligheden til at score sit andet mål i den hvide høgetrøje og gøre det til 6-1. Fortjent sejr til White Hawks, der torsdag aften hjemme i Nordjyske Bank Arena tager imod de danske mestre fra Rungsted Seier Capital.