Det blev aldrig rigtigt spændende i Hørsholm her til aften, hvor Rungsted tjekkede tre sikre point ind på Metal Liga kontoen

Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)

White Hawks tabte her til aften den eneste kamp i Metal Ligaen, da nordsjællandske Rungsted viste sig for stærke for vendeboerne. En fortjent sejr til hjemmeholdet, og White Hawks kan efterhånden ikke vide sig sikker på den top 4 placering, der for et par uger siden så ud til at være i hus. Hele 4-1 måtte høgene køre hjem med i bussen til Frederikshavn, hvor holdet ellers kom godt ud til kampen.

Det var nemlig en koncentreret udgave af White Hawks der indledte opgøret i Hørsholm her til aften, hvor der endelig igen var liv på lægterne. Det har alle savnet, og derfor ekstra intensitet på drengen fra starten af.

U 20 spilleren Mads Kring Andersen, der i aften var i fjerdekæden, tog en udvisning efter godt otte minutter, og den udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig foran. Henrik Hetta blev sat godt op af Mattias Person og Morten Jensen, og så var Galansky udplaceret og chanceløs.

Det var White Hawks dog på ingen måde. Et par Rungsted udvisninger efterfølgende satte en del afslutninger afsted, og især Mads Larsen var flittigt skydende. Christopher Frederiksen og Jesper Jensen havde også gode chancer, men Kolppanen viste sit værd.

Desværre lykkedes en ellers ganske fin periode fra høgenes side, ikke at bringe balance i regnskabet. Derfor måtte Pasanens tropper en tur i omklædningsrummet, bagud med en kasse.

Det var ikke chancer vi blev forkælet med i anden periode. Spillet blev mere rodet, og der kom flere fejlpasninger ind i spillet. Især White Hawks havde flere gange svært ved at ramme en medspiller når pucken skulle ud af egen zone, og det gav naturligt hjemmeholdet en del momentum.

Alligevel var Oliver Anker tæt på at udligne for høgene, men desværre misbrugte han det store tilbud, da han fri foran Kollpanen ikke fik afsluttet højt nok i målet.

Med godt seks minutter tilbage af perioden, lavede Eemeli Räsänen en dum fejlpasning på offensiv blå linje. Rosenthal opfangede pucken, sendte den op til Daniel Madsen, der kort efter serverede den tilbage til den målfarlige Rosenthal, og så var det 2-0 på måltavlen i Bitcoin Arena.

White Hawks kom sig aldrig over den scoring i anden periode, og havde det svært de sidste minutter. Der blev dog lukket af foran Galansky, men et svært udgangspunkt at tage med ind til tredje periode, bagud med to i Nordsjælland.

Fire minutter inde i tredje periode blev det for alvor op af bakke for vendelboerne. Jacob Gammelgaard gjorde det til 3-0 for hjemmeholdet, da han sendte pucken forbi tjekken i høgenes bur.

Op af bakke, blev kort efter til en Tour de France etape op af et af de helt store bjerge. Henrik Hetta, for anden gang, gjorde det til 4-0 for hjemmeholdet, og så fejrede hjemmeholdets tilskuere allerede sejren.

Det kunne de også roligt gøre, for den var aldrig i fare. Der kom flere små kampe i kampen spillerne i mellem, og også udvisninger mod slutningen. Dog ikke noget der kammede over, og dommerne havde godt styr på begivenhederne.

Brinkman fik lige styret pucken ind til reducering kort før tid, men mere blev det ikke til for høgene, der må tage den lange bustur hjem med 0 point i taskerne.

Allerede torsdag aften spiller White Hawks igen, og heldigvis er det foran eget publikum. I har været savnet, og vi glæder os til at byde inden for til Metal Liga hockey. Modstanderen er Herning, og bemærk at kampen er rykket frem til klokken 19:45