Den 24-årige back har underskrevet en to-årig kontrakt med White Hawks

Det er med stor glæde vi kan byde en af vores egne drenge velkommen hjem, efter seks år udenbys. Det er 24-årige Jeppe Vinther der vender retur til barndomsklubben, efter at have spillet for Esbjerg Energy, siden han rejste i 2015. Kontrakten er gældende for de kommende to sæsoner.

Jeppe Vinther har udviklet sig enormt i Esbjerg, og var en del af Mark Pederson æraen i Esbjerg, hvor holdet vandt to danske mesterskaber, og repræsenterede Danmark i Champions Hockey League. Jeppe har fået stort ansvar igennem årene i Esbjerg, og var senest med til at slå White Hawks ud af slutspillet i den sæson vi lige har overstået.

Jeppe Vinther er en stærk defensiv back, der gør sit arbejde grundigt. Han slår ikke større brød op end han kan bage, og selvom han måske ikke er en der stjæler overskrifterne i medierne, så er han en spiller der for enhver træner er af uvurderlig betydning.

Vi tror på, at Jeppe Vinther kan være med til at stabilisere vores defensiv i høj grad. Han tager masser af Metal Liga rutine med sig fra Esbjerg, hvilket er godt for vores unge mandskab. Så selvom det er en ung mand vi får hjem, så er det en spiller der har prøvet det hele i dansk ishockey.

Selv siger Jeppe Vinther om skiftet tilbage til barndomsklubben.

”Jeg vil gerne prøve noget nyt, og valget var nemt, at det skulle være Frederikshavn, hvor jeg kommer fra. Frederikshavn er et hold der skal spille med hvor det er sjovt, så jeg forventer vi skal være med i toppen. Jeg var ung da jeg forlod Frederikshavn, så det er en helt anden spiller der kommer tilbage. Jeg har fået mere erfaring, og har fået masser af spilletid i mange forskellige situationer, så jeg ser frem til at bidrage til White Hawks i de næste to sæsoner”

Jeppe Vinther flytter i løbet af de næste par uger tilbage til byen, og vil deltage i sommertræningen sammen med de øvrige spillere der er i Frederikshavn.

Vi ser meget frem til at få Jeppe tilbage til klubben, og glæder os over at en af vores egne vil hjem og hjælpe White Hawks med at vinde en masse ishockeykampe.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

 

 


PRESSEMEDDELELSE: Galansky vender tilbage til White Hawks PRESSEMEDDELELSE: To år mere i hvidt til Mikkel Bertelsen