Resultatmæssigt blev det en lussing, da høgene her til aften tabte 6-1 i Esbjerg

Træningskamp: Esbjerg Energy – Frederikshavn White Hawks 6-1 (2-0,2-0,2-1)

En skidt generalprøve er lig med en god premiere. Den kliche oplever man heldigvis tit, og lad os håbe den holder stik for White Hawks vedkommende. For det var resultatmæssigt noget af en mavepuster holdet fik sig, da man i sæsonens sidste træningskamp måtte se sig besejret med tenniscifrene 6-1.

Trods den forholdsvis store afklapsning, så var der bestemt flere spillemæssige ting Patric Wener kunne tage med sig hjem, selvom et stort nederlag selvfølgelig altid giver panderynker hos en træner. Heldigvis er der stadig en uge til premieren i Odense, så der er tid at rette op på de fejl og mangler der naturligt vil være i en opstartsfase.

Esbjerg bragte sig foran allerede inden haluret havde rundet det første minut i Granly Hockey Arena, da Csanad Erdely udplacerede Galansky, og med tre minutter igen af perioden fordoblede Frederik Bjerrum føringen til vestjyderne.

På målkontoen fortsatte billedet i samme spor i anden periode, hvor Frederiks Bjerrum blev dobbelt målscorer i kampen. Forinden havde Aleksi Halme bragt Esbjerg på 3-0, og derfor var høgene bagud med fire, inden man gik ind til de sidste 20 minutter.

Det var svært at se et comeback for enden af Granly Hockey Arena, og troede man på det, så blev troen i hvert fald slukket efter blot 29 sekunder af tredje periode. Andreas Grundtvig gjorde det til 5-0, inden en anden tidligere høge-spiller, Simon Grønvaldt 22 sekunder senere gjorde det til 6-0.

Kampen døde lidt ud derefter, og derfor var det trods alt glædeligt, at Robin Johansson fik reduceret til 6-1 med 14 minutter tilbage af opgøret.

Seks Esbjerg scoringer, hvor de fire var af tidligere White Hawks spillere. Halme, Bjerrum og Grønvaldt var hårde ved sin tidligere klub i aften, men der er masser af mulighed for revanche i løbet af sæsonen for de hvide høge.

PRESSEMEDDELELSE: A/S Trigon bliver hovedsponsor af Frederikshavn White Hawks White Hawks afslutter pre-season mod Esbjerg Energy