Der blev fightet for livet i Metal Ligaen, og høgene kunne se sig selv og de mange fans i øjnene, efter en fornem indsats. Desværre rakte den ikke til point, i en kamp der tog tre en halv time grundet hul i isen.

Frederikshavn White Hawks – Odense Bulldogs 0-1 (0-0,0-0,0-1)

En dramatisk eftermiddag i Frederikshavn, hvor vi var næsten tre en halv time om at få afviklet dagens kamp i det nordlige Vendsyssel. Et kæmpe hul i isen gjorde, at man en overgang frygtede at kampen ville blive udsat til i morgen. Man fandt en løsning, og det var Odense der løb med sejren, i en kamp de kunne være gået begge veje.

Der blev derfor kun spillet 18 minutter i første periode i Frederikshavn, fordi isen gik i stykker bag det ene mål. Efter en kort votering mellem dommerne, blev spiller sendt i omklædningsrummet til pause, og så ville man spille den resterende tid, inden man så ville sætte anden periode i gang.

Forud var gået en jævnbyrdig første 18 minutter, hvor man godt kunne fornemme på især hjemmeholdet, hvad der stod på spil. Man ville nødig lave den fejl der kunne give en scoring til modstanderen, og derfor blev der spillet påpasseligt, og med stor nerve.

Det var ikke de store chancer vi fik i perioden, hvor hjemmeholdet også havde to minutters overtal efter små 14 minutters spil. Det lykkedes ikke rigtig at komme igennem til den store chance, og det var generelt det vi så i de første 18 minutter.

Vi kom aldrig i gang igen i Nordjyske Bank Arena, men måtte flytte ind ved siden af i den lille hal 2 i Frederikshavn. Ikke plads til mange tilskuere, og flere tog hjem. Uheldigt, og alternativet var at flytte kampen til i morgen, men det var hverken Odense eller Frederikshavn interesseret i.

Derfor i de mindre omgivelser i den lille hal, hvor man lige skulle have en ungdomskamp færdigspillet, før man kunne fortsætte det fortættede Metal Liga drama.

Odense kom bedst ud efter den lange pause, og lagde et tungt pres mod Galansky buret. Tjekken havde nok at se til, men han stod fremragende gennem hele kampen.

Vi skulle helt hen til små otte minutter før tid, inden kampens eneste scoring kom. Tre tidligere White Hawks spillere gjorde det onde ved sin tidligere klub, da Kristian Jensen eksekverede chancen til kasse, efter oplæg fra Radim Piroutek og Jonathan Brinkman.

White Hawks forsøgte, og leverede en fantastisk fight i eftermiddagens marathon-dyst, men ind ville pucken ikke hos en sikker sidste skanse i Bergvik i det fynske mål.

Med sejren holder fynboerne liv i top 4 håbet, alt i mens White Hawks på tirsdag skal ud i et umenneskeligt forbudt for børn drama i Rødovre.

 

 

 


Fiasko eller kvartfinale: White Hawks og Rødovre afgør den sidste slutspilsplads. Supersøndag i vente: White Hawks kan spille sig i kvartfinalen